Кога е най-подходящото време да започнем да учим детето на втори език?

Децата са най-склонни лесно да възприемат чужд език до 7 години, тъй като това е възрастта, в която мозъкът расте и събира информация. Те имат потребност да учат, да опознават света. В ранна детска възраст децата чуват, запомнят и възприемат най-бързо и лесно всичко, на което ги учим. Ние формираме техните интереси и навици, учим ги да обичат да учат; показваме им колко забавно е да опознаваш нови неща.

 

Заниманията по Английски език започват от бебешка възраст до 6 години,разделени във възрастови групи. Материалите и темите варират, според децата.

 

По време заниманията по Английски език:

· Ще се забавляваме с игри, песни и танци

· Ще опознаваме различни теми от ежедневието

· Ще насърчаваме цялостното развитие на децата

· Ще станем приятели

На всеки урок децата ще получават и индивидуални материали, с които да затвърдят наученото и да пренесат очарованието на английския език у дома!

Програмата, върху която ще базираме нашите знания при най-малките дечица (1-3г), е DinoLingo. Това е Американска програма, спечелила множество награди за приноса си в ранното чуждоезиково обучение на децата. DinoLingo се използва в училища и учебни центрове по света, като е насочена към групово обучение.

Ще използваме и много допълнителни интересни и интерактивни източници на знание.

По-големите деца (над 3г.) учат по системата „ Cookie and Friends”, Oxford University Press.

Заниманията ще се състоят във възрастово оформени групи до 6 деца в група.

Предварително записване е необходимо!

 

Заявете желание за пробен урок на тел. 0988993015

 

Вашите Въпроси:

- Не е ли твърде рано детето да учи Английски език, при положение, че не говори още Български език?

Деца, които живеят в България, научават езика. Деца, на които от най-ранна възраст, общуват и на Английски език са склонни да възприемат и запомнят. В момента, в който проговорят, тези деца знаят, че един и същ предмет може да бъде казан и на двата езика. Те познават майчиния си език, но със същата лекота могат да назоват отделни предмети на чуждия език.

 

- 45мин веднъж в седмицата достатъчно ли е ?

Английският език трябва да стане част от вашето ежедневие. Песнички, приказки и игри на Английски език е добре детето да чува всеки ден. Както при всеки човек, повторението затвърждава знанието. Също така, децата имат нужда от повторяемост, за да стане езика познат и любим.

 

 

Получавай бюлетин по e-mail

Име:
Email:

АНКЕТА:

Кое занимание смятате за най-подходящо за Вашето дете?
 

ВХОД ЗА МОДЕРАТОРИ: